Wednesday, July 11, 2012

Roosid on praegu võrratud. Natuke on lehetäisid ja mõnda roosi kimbutab ka tahmlaiksus, aga ei midagi hullu. Ülemisel pildil on minu väike roosipeenar, mis on äärmiselt kirju. Võimalik, et kunagi grupeerin nad värvide järgi ümber, või itutan sinna midagi vahele, aga praegu naudin ma iga õit, mis sel kirjul seltskonnal on :).

'Grand Mogul' tõeliselt suure õiega.

'Rhapsody in Blue', õied ise on üsna lühiaelised, kuid neid on palju. Mulle meeldib juba seetõttu, et tundub üsna vähese hooldustarbega olevat.

Tundmatu roniroos. Väikeste sügavroosade õitega, mida on vist võimatu õige värviga pildistada. Tundub ka päris vastupidav olevat. Õied on madalal seetõttu, et sügisel jäid oksad maha panutamata.

 'Apricola'
 Poola 'Rumba' 

'Morden Centennial'
 Lilled on sel aastal kõik põnevad, roose on ka tegelikult mõni veel. Uskumatu, kui palju suuremad ja ilusamad on eelmisel aastal soetatud või külvatud taimed. Aga eks järgmine kord jälle lillejuttu, siis ehk ka oma peenraprojektidest pikemalt, mis on tehtud ja mis teoksil. 

7 comments:

  1. Uhkete õiekobaratega sordid. Nii ilusad:)

    ReplyDelete
  2. No see sinine oleks küll tore oma aeda saada!

    ReplyDelete
  3. Tore on vaadata kuidas roosid teiste aedades kaunilt õitsevad, ilusad, väga ilusad, aga kahjuks minu vereringe ja meie kliimaga sobivad vaid pargiroosid. Õnneks on neidki juba lai valik!

    ReplyDelete